Sunday, 6 August 2017

Mom & Baby Expo : Persada Johor

Assalamualaikum ...

Hari Jumaat hari tu ( 04/08/2017) ade baby Expo dekat Persada Johor (PJICC) sebelah je dengan tempat kerja kite , so memang WAJIB pergi . hahaha . walaupon takde baby kecik tapi I is ade baby tua yang memang baby lagi :P ...

Hari Jumaat tu aje abes RM96 . hahaha . Masa hari Jumaat kite beli puting anak-anak .. beza tak banyak dengan Lazada , lagipon Lazada ade charge Shipping kalau yang murah . So beli je la dekat Expo ni .. Hari Sabtu pon join pergi lagi untuk beli makanan Farhaan , hari kedua je abes RM 213 . hohohoho

Booth Avents -
Puting Abang RM 21
Puting Adik RM 21

Booth Tomme Tippe -
Puting Abang RM 23

Booth Cuties Pooh
Lotion Ummi  RM 10
Puting Adik  RM 5

Booth Pureen
Berus Botol RM 6
Bekas letak susu RM 10

Booth MAM
Botol Abang RM 22
Botol Adik RM 25
Set Sudu Makan RM 10

Booth Organic
Makanan Puffs (3pcs) RM 55
Beras Organic ( 3pcs) RM 21

Baju Abang Adik RM 80



Total kerugian : RM 309

Maka nangis berjemaah . Hahaha , Bab baju je kite terkilan sikit sebab bile dah beli baru terpikir alaa haiii nape tak beli jenama Miki Baby dua helai baru RM 49 . okey kesal !!! So , benda pon dah lepas maka kite berpuasa lah yee .. ahhaha :P

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter