Monday, 1 September 2014

Sanding 20.Okt.2013

Asalamualauikum ...

Tanggal 20.Oktober.2013,
Kenapa Pilih Oktober??
Oktober lah merubahkan segala-galanya.
Saat itu tanggungjawabku sudah bertukar.
Menjadi Seorang "ISTERI"
Alhamdulillah, Restu Abah & Ma ..
Meh tengok gambar sanding kita ... 




Saat baru lepas make up untuk bersanding









Kawan sekolah Lelaki yang sempat amek gambar beliau, yang lain malu-malu cat.


Buah hati saya, harta dunia akhirat saya .
Ma Sahripah MAt , Abah Aziz Deraman


Rombongan Pihak lelaki dah maii dah ,
tak tahu pengantin perempuan dah kematu bontot .


Silfa and buah hati
(kawan FB)


kawan-kawan Finance


Bidah Generation


kawa-kawan Hasben


My sepupu


My Family
(Aziz's)


 Ma Abah


Family Hasben , kecuali Along hasben sebab Along baru bersalin baby no 3
(osman's)


Mak Abah



Saat ini die tanya macamana kami berjumpa . Haha .






okey sekian , itu sahaja yang dapat share , mase ni kite ade Bridesmaid ,
tapi memandangkan semua dah berhijab so gambar mereka xleh lah nak shared


Salam Sayang,
Pipie Azaty 

No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter