Thursday, 3 April 2014

#Trobek: Nikah Day_Pipie&Mierul

 
Asslamualaikum u'olls ... 


kali ni kite nak trowback majlis nikah kite yang berlangsung 5 bulan yang lepas ..

kite nikah pada 20.10.2013 (AHAD)
kite buat majlis nikah n sanding serentak .
kite nikah dekat Masjid Al-Azim Permas Jaya .. akhirnye tercapai nak nikah kat citu
Alhamdulillah segala urusan masa nikah semuenye teratur macam yang d rancang ..
Alhamdulillah kite nikah Family , kawan baik , sedare mare 
smue ade d sisi kite .. kite syukur sangat ..

 -sebelum ke masjid-

patutnye kite nikah kol 9.30 pagi tapi d sebabkan masalah2 tertentu 
terpakse la tangguh kejap .. tapi BAKAL HASBEN dah call banyak kali
hahaha .. memang stress gilak kot time ni ..

sampai je kat masjid , terpandang BAKAL HASBEN . Ya Allah lelaki itu yang akan menikah dengan aku x lame lagi ...
jumpe BAKAL MAK MERTUE & AYAH MERTUE ...
terkedu macam first time jumpe , sebab tetibe macam kaku ..

- time ni Tok Kadi tanye nama pasangan , setuju x kahwin dengan die -
*saye tunduk malu jek*



-Tok Kadi tanye pihak lelaki pulak-
*tatawu BAKAL HASBEN jawab ape*


-baru boleh tandetangan-

dan teruskan majlis ....
 tepat pukul 10.45 PAGI
 kite sah menjadi isteri kepada 
MUHAMMAD HAMMIRUUL BIN OSMAN
sumpah !! lepas jek orang kate SAH ! air mate laju jek turun ..
Ya Sebak ! tanggungjawab makin besar , tanggungjawab Abah dah beralih kepada Suami ..
semoga ikatan ni berkekalan ke akhir hayat kami berdua ..
Emak mertue x henti2 menangis .. anak kesayangan da menjadi Suami orang ..
lepas tu bace lafaz taklik . memang sebak oii ...
satu PERMAS 7 tu dengar . hahaha ..
Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah ...
dia insan yang ku tunggu akhirnye menjadi milikku . Alhamdulillah Ya Allah


-gambar selepas d ijabkabulkan-


XOXO,
pipie Azaty.


No comments :

Post a Comment

Winnie The Pooh Glitter