Thursday, 17 September 2015

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY BY Anies

Assalamualaikum ...


Memandangkan tajuk die AIDIJUMA laju jek i is join giveaway

sebelum cerita nak gelak dulu boleh tak? hahaha .. Ia sudah tentu-tentunya berkaitan dengan tudung AJ, seperti sedia maklum tudung AJ ni menjadi kegilaan ramai, macam entry Kite yang ni pipie dan AJ pon menjadikan 58orang view. fuhh ... dan ape lagi yang ni cecah 100view Hobiku mengumpul tudung Aidijuma , 

Berbalik pada tudung Aidijuma, satu hari tu kite keluar dengan en.hasben lah pergi makan tak bawak ci kecik tu, macam biasa hasben yang akan ambil makanan dulu kite cop tempat. dan lepas die ambil makanan tu laju je die menonong ke arah perempuan tu, kite dah nak panggil tapi tak sempat panggil die dah letak makanan die and dududk, sekali mungkin nak suruh awek tu ambil makanan baru die perasan tu bukan bini die . hahaha . And terus die datang kat kite, kite mase tu ape lagi ketawe kuat-kuat. hahaha . kebetulan awek tu pakai tudung same dengan kite. naseblah boyfriend awek tu tak tumbuk hasben kite. hahaha .


Tudung ni lah kite pakai. 

Dan kite ni memang jenis gemar Bawal, so kite serasi dengan Aidijuma. Dan design-design die agak menarik dan comel. lagipon pelbagai cara boleh di gunakan dengan menggunakan bawal Aidijuma. Lagipon hasben lagi suka kite pakai bawal dari shawl, maklumlah shawl kene lilit-lilit kang terbelit leher. hahaha 


Hari raya ku berwarna warni dengan AJ

#####################################################

Kalau korang nak join GA ni boleh lah pergi sini GA AIDIJUMA

Tarikh peyertaan selama 10 hari bermula 14.sept - 24.sept.2015

Hadiah peryertaan opcozlah tudung Aidijuma

Selamat Menjoinkan diri yeee ....



3 comments :

  1. assalamualaikum... terima kasih pipie for ur support n participation!
    insya allah pasti akan ada rezeki kelak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumursalam .... same-same... Aamiin, kalau rezeki tak kemana ..

      Delete
  2. p/s JANGAN LUPA SERTAKAN LINK KAT RUANGAN KOMEN YA ;-) TQVM

    ReplyDelete

Winnie The Pooh Glitter